Promo video reference Panamera :

O investitoru:

Kompanija Panamera se bavi svim fazama upravljanja nekretninama, od projektovanja i izgradnje, do kupovine i prodaje te turistickim projektima kao zasebnom oblasti poslovanja.

Kompanija Panamera D.O.O. nastala je 2011. Godine.  U svom relativno kratkom postojanju kompanija je postigla već određene uspjehe, a najveći je svakako kupovina velikog broja veoma vrijednih nekretnina.Kao naše najveće investicije do sada ističemo kupovinu zemlje iza stare Općine Ilidža.
Plan kompanije Panamera je da se narednom periodu krene u još veće investicije, a prije svega izgradnja stambeno – poslovnog objekta na Ilidži iza zgrade stare Općine od otprilike 11500 metara kvadratnih.

Turizam je oblast za koju smo posebno zainteresovani, a pozitivne ocjene gostiju koje smo primili u Sarajevu, te im omogućili nezaboravan boravak u našem glavnom gradu je nešto što nas čini jako ponosnim.

Panamera je kompanija koja se bavi izgradnjom i prodajom nekretnina uz idealan spoj luksuza, komfora i sigurnosti povrata ulaganja.

Ova kompanija donosi jedan novi sistem inovativnosti i perfekcije u industriju nekretnina Bosne i Hercegovine s velikim stepenom uspješnosti poslovanja u dosadašnjem periodu. Nastala je 2o11. godine kao spoj dobrog prijateljstva i međusobnog povjerenja između dvoje ljudi i dvije države: Bosne i Hercegovine i države Kuwait.

“Bit partnerstva je u međusobnom razumjevanju i uzajamnoj toleranciji”

Ponos Panamera kompanije,a ujedno i prvi projekat na tržistu Bosne i Hercegovine i grada Sarajeva jeste zgrada “Panamera 1” koja se nalazi na ILidži, u naselju Lužani. Atraktivna lokacija, predivan pogled i prirodno okruženje su samo djelić onoga što vam Panamera kompanija za početak želi ponuditi.

http://www.panamera-bosnia.com/index.html

 O objektu:

Na objektu je izveden kombinovani sistem termoizolacije – StoTherm Vario u okvirnoj kvadraturi od 7.000 m2 sa svjetlucavim efektom – StoEffect Vetro.